Iedereen droomt van prijzen winnen, welke loterij past bij jou?

Welke loterij past bij jou?

Iedereen droomt van prijzen winnen! Wat zou u met het geld doen? Een jaar op vakantie? Shoppen in de PC Hooftstraat? Voor veel loterijwinnaars is het vooral het gevoel van vrijheid dat het grote verschil maakt.

Een simpel lot kan daarom een gigantisch verschil in uw leven maken. Als deelnemer van een loterij, maakt u altijd kans op fantastische prijzen! Een loterij is een kansspel waarbij de deelnemers loten kopen om mee te doen.

Een gedeelte van de opbrengst van de lotenverkoop wordt tijdens de trekking uitgekeerd in de vorm van prijzen. Om alles eerlijk te laten verlopen wordt er altijd van een toevalsgenerator gebruik gemaakt. Dit is bijvoorbeeld een computer of een traditioneel lottosysteem, welke onder het toezicht van een notaris in werking wordt gesteld. De meest bekende loterij van Nederland is waarschijnlijk wel de Staatsloterij.

Veel Nederlanders hebben wel eens meegespeeld. Maar wist u dat deze loterij al sinds 1726 bestaat? De Staatsloterij heeft als kenmerk een hoog uitkeringspercentage in vergelijking met bijvoorbeeld De Lotto of de Nationale Postcode loterij te hebben De Goede Doelen Loterijen staan bekend om het steunen van een gigantisch aantal goede doelen. U leest het al de ene is de andere niet!

We hebben de kenmerken van de grootste Nederlandse loterijen voor je op een rij gezet.

Kosten per lot Winkans Goede doelen Belastingvrij Online lot kopen
Staatsloterij €15 51,2% Nee Ja Koop online lot
Lotto €2 17,5% Ja Nee Koop online lot
Euro Jackpot €2 3,8% Ja Nee Koop online lot
MiljoenenSpel €5 25% Ja Nee Koop online lot
Krasloten Vanaf €1 Verschilt per type Ja Nee Koop online lot
Nationale Postcode Loterij €12,75 16,6% Ja Nee Koop online lot
BankGiro Loterij €13,25 32% Ja Nee Koop online lot
VriendenLoterij €13,25 25% Ja Nee Koop online lot

Dit overzicht is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan ontleend worden. Als u een gokje gaat wagen, dient u ten alle tijden zelf even alles te controleren.

Wil je zelf de vergelijking maken welke site het best bij je past, klik dan hier.